bodyART

NYHET! Har du hørt om bodyART?  

bodyART er funksjonell bevegelsestrening som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Basert på de fem elementene i tradisjonell kinesisk medisin og Yin/Yang, er treningen både intens og målrettet, passiv og dynamisk og avslutter med en nydelig avspenning. Du vil se mange likhetstrekk mellom bodyART og yoga, hvor mye av inspirasjonen er hentet fra. 

Scroll lengre ned på siden for video og mer utfyllende informasjon om konseptet.

Praktisk info:

Timen vil gå fast på timeplanen til Emijoly Yoga&Pilates fra mandag 4. januar 2021, klokken 18.45-19.45.

Sted: Spiregården

Dronningensgate 52

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
download.png
BA ART .jpg

bodyART er en helhetlig og holistisk tilnærming til bevegelse basert på de fem elementene i kinesisk medisin. Gjennom bevegelsene i timen er fleksibilitet og balanse sammenkoblet. Øvelsene er en blanding av dynamiske og statiske og vi leker med spenning og avspenning og utforsker spennet mellom de to. Positive effekter er stabilitet, koordinering, velvære, forbedret holdning, forebygging og motvirkning av ryggsmerter samt stressreduksjon.

bodyART er et konsept utviklet over flere år, og har vunnet flere priser blant annet i USA, et funksjonelt bevegelsestrening system designet av Robert Steinbacher som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle bodyART-klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr.

 

Vi bruker pusteteknikker for å forbedre ytelsen. Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om Yin og Yang, som kan forstås som passive og dynamisk energi, utfordrer bodyART både til kraftig, dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og målrettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.