AdobeStock_280725801.jpeg

Et tilbud til nybakt mamma- i eget hjem.

Det beste for en nybakt mamma

Gratulerer så mye som nybakt mamma! Etter ni måneder med spire i magen har det skjedd store endringer med både kropp og sinn. Dette er en tid for å bli kjent med det lille nurket, men for at det skal fungere må du også ta vare på deg selv og din kropp.

Endelig er det her!

Massasje

AdobeStock_579482_edited.jpg

I eget hjem

Skjermbilde 2021-11-02 kl. 21.45.08.png

Etter at kroppens holdning og bevegelsesmønster gradvis har endret seg gjennom svangerskapet, står man igjen etter fødsel med lite styrke og mobilitet i kroppen, dvs at vi ikke er helt rustet for den nye hverdagen med amming/flaskemating, byssing, bæring og trilling. Dette fører ofte til stive, støle og såre muskler, en verkende rygg og generelt lite komfort! Dette kan vi gjøre noe med.

Bestilling av time

950kr - 40 minutter

Prisen inkluderer hjemkjøring

Hvordan fungerer det?

De første 3 mnd etter fødsel kalles nå for det fjerde trimester. Denne intense og nydelige perioden krever sitt! Som nybakt mamma har kroppen virkelig fått gjennomgå, og vi er inne i en periode som kalles for "renselse", der vi blør, lekker, brystene sprenger og (melka spruter).

 

I den forbindelse ønsker jeg nå å tilby BARSELMASSASJE! Til deg som mamma, som er i det fjerde trimesteret (første 3 mnd etter fødsel), som kjenner at rygg og kropp verker, som trenger en beroligende eller energigivende massasje slik at kroppen kommer litt ovenpå igjen! Rett og slett litt omsorg til deg som nybakt mama.

 

Slik fungerer det: 

- Du bestiller time via mail eller tlf, helst på et tidspunkt hvor du kan få litt avlastning! (besteforeldre, partner, en venn?)

 

Da kan du forhåpentligvis klare å slappe godt av den tiden du får massasje.  Jeg kommer hjem til deg med bærebar  massasjebenk (du må bo i Larvik/Stavern)

 

- Du kan velge hva slags olje (NB: gi beskjed om du har alvorlig nøtteallergi, jeg bruker mandelolje som baseolje, har en reserve ved allergi). 

Cafe.png