top of page

Mitt ønske er å hjelpe deg til å få kontakt med egen kropp! Ved personlig oppfølging i små grupper blir det lettere å se deg og dine behov selv i en klasse med fler. Etter mange hundre personlig trener timer, hvor flertallet har vært for kvinner gjennom og etter svangerskap, har jeg mye tyngde, god erfaring, og økt interesse for dette feltet. Vi sees!

Bevegelse, Yoga og trening etter svangerskapet

Du har nå brukt 9 gode måneder på å gro en liten spire i magen din og det har skjedd store endringer i både kropp og sinn! Dette er en tid for å kjenne etter og begynne i det små. 

 

Hvert enkelt svangerskap er unikt, og derfor finnes det ingen mal eller oppskrift vi kan følge. Etter å selv å fått erfare hvordan det kjennes ut å bære frem et barn, er jeg enda mer trygg på min undervisningsmetode og mine verdier når det kommer til trening og yoga for en mammakropp. 

På mine timer har alltid fokuset vært å få kontakt med bekkenbunn og kjerne, i tillegg til utsatte muskelgrupper. Vi starter med små bevegelser og justeringer, ting går sakte, og vi bruker lite utstyr. Du får likevel trent, og ofte blir du støl på helt nye steder! I tillegg vil du få myknet opp områdene som blir såre og stive i den nye og altoppslukende tilværelsen. 

For noen er det riktig med løping, hopp og tung styrke,vekter, og å pushe grenser, dette er helt greit! Jeg vil bare formidle at disse timene her bygger vi opp kroppen sakte, men sikkert. Hele tiden med bevisste bevegelser. 

Jeg veileder i trening og yoga for deg som nylig har født, hvor fokuset er på å få kontakt med kroppen sin igjen. Områder som er i fokus er bekkenbunn, mage/kjerne, lår/setet, og skuldre/øvre rygg. Vi jobber med pust, kroppsbevissthet og styrke, innenifra og ut!

FRA OG MED 13.MARS VIL ALLE VÅRE TIMER FOREGÅ PÅ STUDIO SPIRE! VI HAR SEPARERT KLINIKKEN OG STUDIOET. 

Besøk vår hjemmeside: www.studiospire.no for mer informasjon og FULL timeplan!  

Cafe.png
bottom of page