Hva er BODYART?

BODYART er en helhetlig og holistisk tilnærming til bevegelse basert på de fem elementene i kinesisk medisin. Gjennom bevegelsene i timen er fleksibilitet og balanse sammenkoblet. Øvelsene er en blanding av dynamiske og statiske og vi leker med spenning og avspenning og utforsker spennet mellom de to. Positive effekter er stabilitet, koordinering, velvære, forbedret holdning, forebygging og motvirkning av ryggsmerter samt stressreduksjon.

BODYART er et konsept utviklet over flere år, og har vunnet flere priser blant annet i USA, et funksjonelt bevegelsestrening system designet av Robert Steinbacher som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle BODYART klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr.

 

BODYART Level 1 "Original" utdanning danner grunnlaget i BODYART treningen, og er der lærer du filosofi, øvelser og sekvenser. Treningen og undervisningen går over to helger, med en tre-ukers studie og praksisperiode i mellom - dette er ca 40 timer med undervisning. 

Kurset avsluttes med en skriftlig og praktisk eksamen. Ved bestått, får du en "International BODYART Instructor" sertifisering. Det er ikke lisens på BODYART, du lager egne timer etter kurs, men du må fornye deg etter 2 år med en helgeworkshop for å beholde muligheten for å undervise. 

Vpose%20julia%2B%2B_edited.jpg
Merk:
Dette er et kurs for deg
som ønsker å bli instruktør.
Klikk her for mer informasjon om BODYART klasser.

I dagens samfunn ser vi nye behov hos menneskene rundt oss. Stress-mestring og kroppsbevissthet får mer og mer fokus. Det er ingen selvfølgelighet at tradisjonell styrketrening eller kondisjonstrening er tilstrekkelig. Gjennom kurset i BODYART får man et tilbud som favner mange, og tilbakemeldingene for de som underviser BODYART er enestående. Transformerende, både for instruktør og deltaker. Det er også flere som underviser BODYART på sykehus, i bedriftsgrupper, i tillegg til treningssentre, med mange gode resultater. 

 

I tillegg gir kurset en faglig dybde i det å undervise, hvordan veilede andre i bevegelse, egen kroppsbevissthet, bruk av musikk og generelt et steg innenfor det å kunne jobbe i treningssenter bransjen. 

HVA KAN DU FORVENTE?
- Trening basert på kinesisk medisin

- Bedret kroppskontakt/bevissthet
- YIN & YANG
- Mobilitet, styrke, puls
- Inspirert av Yoga
- For alle aldre

 
Gina universal.jpg

Vi bruker pusteteknikker for å forbedre ytelsen. Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om Yin og Yang, som kan forstås som passive og dynamisk energi, utfordrer BODYART både til kraftig, dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og mål- rettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

 

KURSDATOER

Grunnet korona har jeg valgt å holde tilbake kursdatoer. Om ikke lang tid åpner samfunnet, alt blir bra. 
I mellomtiden kan du delta på BODYART timer på Family Sports Club i Larvik. Se timeplanen HER

Kontakt meg på telefon eller e-post dersom du har spørsmål.