Hva er bodyART?

BODYART er en helhetlig og holistisk tilnærming til bevegelse basert på de fem elementene i kinesisk medisin. Gjennom bevegelsene i timen er fleksibilitet og balanse sammenkoblet. Øvelsene er en blanding av dynamiske og statiske og vi leker med spenning og avspenning og utforsker spennet mellom de to. Positive effekter er stabilitet, koordinering, velvære, forbedret holdning, forebygging og motvirkning av ryggsmerter samt stressreduksjon.

BODYART er et konsept utviklet over flere år, og har vunnet flere priser blant annet i USA, et funksjonelt bevegelsestrening system designet av Robert Steinbacher som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle BODYART klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr.

 

BODYART Level 1 "Original" utdanning danner grunnlaget i BODYART treningen, og er der lærer du filosofi, øvelser og sekvenser. Treningen og undervisningen går over to helger, med en tre-ukers studie og praksisperiode i mellom.

Kurset avsluttes med en skriftlig og praktisk eksamen. Ved bestått, får du en "International BODYART Instructor" sertifisering. Det er ikke lisens på BODYART, du lager egne timer etter kurs, men du må fornye deg etter 2 år med en helgeworkshop for å beholde muligheten for å undervise. 

- Trening basert på kinesisk medisin

- Kroppskontakt

- YIN & YANG

- Mobilitet, styrke, puls

- Inspirert av Yoga

- For alle aldre

Vpose%20julia%2B%2B_edited.jpg
Merk:
Dette er et kurs for deg
som ønsker å bli instruktør.
Klikk her for å bli med på bodyART time.
 
Gina universal.jpg

Vi bruker pusteteknikker for å forbedre ytelsen. Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om Yin og Yang, som kan forstås som passive og dynamisk energi, utfordrer BODYART både til kraftig, dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og mål- rettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

 

KURSDATOER

Grunnet korona har jeg valgt å holde tilbake kursdatoer. Om ikke lang tid åpner samfunnet, alt blir bra. 

I mellomtiden kan du delta på bodyART timer på family sportsclub i Larvik. Se timeplanen HER

Kontakt meg på telefon eller e-post dersom du har spørsmål.