top of page

BODYART er et konsept utviklet over flere år, og har vunnet flere priser blant annet i USA, et funksjonelt bevegelsestrening system designet av Robert Steinbacher som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle BODYART klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr.

 

Hva er BODYART?

Gjennom bevegelsene i timen er fleksibilitet og balanse sammenkoblet. Øvelsene er en blanding av dynamiske og statiske og vi leker med spenning og avspenning og utforsker spennet mellom de to. Positive effekter er stabilitet, koordinering, velvære, forbedret holdning, forebygging og motvirkning av ryggsmerter samt stressreduksjon.

BODYART Level 1 "Original" utdanning danner grunnlaget i BODYART treningen, og er der lærer du filosofi, øvelser og sekvenser. Treningen og undervisningen går over to helger, med en tre-ukers studie og praksisperiode i mellom - dette er ca 40 timer med undervisning. 

Kurset avsluttes med en skriftlig og praktisk eksamen. Ved bestått, får du en "International BODYART Instructor" sertifisering. Det er ikke lisens på BODYART, du lager egne timer etter kurs, men du må fornye deg etter 2 år med en helgeworkshop for å beholde muligheten for å undervise. 

Vpose%20julia%2B%2B_edited.jpg
Merk:
Dette er et kurs for deg
som ønsker å bli instruktør.
Klikk her for mer informasjon om BODYART klasser.

HVA KAN DU FORVENTE?
- Trening basert på kinesisk medisin

- Bedret kroppskontakt/bevissthet
- YIN & YANG
- Mobilitet, styrke, puls
- Inspirert av Yoga
- For alle aldre

AdobeStock_81053945_edited.png

BODYART er en helhetlig og holistisk tilnærming til bevegelse basert på de fem elementene i kinesisk medisin.

Osteopati

Vi ser nye behov hos menneskene rundt oss. Stress-mestring og kroppsbevissthet får mer og mer fokus. Det er ingen selvfølgelighet at tradisjonell styrketrening eller kondisjonstrening er tilstrekkelig. Gjennom kurset i BODYART får man et tilbud som favner mange, og tilbakemeldingene for de som underviser BODYART er enestående. Transformerende, både for instruktør og deltaker. Det er også flere som underviser BODYART på sykehus, i bedriftsgrupper, i tillegg til treningssentre, med mange gode resultater. 

 

I tillegg gir kurset en faglig dybde i det å undervise, hvordan veilede andre i bevegelse, egen kroppsbevissthet, bruk av musikk og generelt et steg innenfor det å kunne jobbe i treningssenter bransjen. 

KURSDATOER

Neste kurs:
Oslo 19.-21.april + 3.-5.mai 2024

Påmelding her

 

 


Kontakt meg på telefon eller e-post for påmelding eller dersom du har spørsmål:

isabelle@spireklinikken.no // 913 13 868

 

VIKTIG INFO: Bindende påmelding.

Avbestilling:

Avbestilling belastes med et gebyr på kr. 1200,-.

Avbestilling senere enn 14 dager før arrangementet belastes med full avgift.

Kun skriftlig avmelding er gyldig.

Avgift kan unngås dersom en annen person fra samme bedrift overtar plassen.

Ved endring av deltaker må vi ha beskjed senest dagen før arrangementet starter.

Gina universal.jpg

Vi bruker pusteteknikker for å forbedre ytelsen. Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om Yin og Yang, som kan forstås som passive og dynamisk energi, utfordrer BODYART både til kraftig, dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og mål- rettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

 

bodyART-video-thumbnail_edited.png
Cafe.png
bottom of page