top of page
35543430_10157879925054466_8187100053005926400_n.jpg

BODYART® er et funksjonelt bevegelsestrening system designet av Robert Steinbacher som balanserer styrke, fleksibilitet og mental konsentrasjon. Alle bodyART® klasser er utført barbeint med kroppen som eneste utstyr. Nå i løpet av Covid-19 perioden har etterspørselen etter holistisk og helhetlig trening ekslodert.

 

Basert på tradisjonell kinesisk medisin prinsippene om Yin og Yang, som kan forstås som passive og dynamisk energi, utfordrer BODYART® både til kraftig, dynamisk energi med passiv avslapning. Holistisk, intens og målrettet treningsmetode som gir helhetlig trening og varig effekt i det daglige liv.

bodyART-Flow-Basic.jpg

En klassisk BODYART time er en time fullspekket av moro utfordringer! Denne timen fokuserer på hele deg, og baserer seg på Tradisjonell Kinesisk Medisin. Her tar vi i bruk de 5 elementene, og Yin/Yang. Vi ønsker å kjenne hele spennet mellom avspenning og spenning, aktivering og avslapning. Pusten er essensiell, og du får god veiledning i pustens rolle i timen.

 

Her får du strukket, styrket og svettet- full pakke! 

Timen varer i 75 min, og har deilig og fengende musikk som driver klassen gjennom de 5 fasene. Alle klassene gjennomføres barbeint og uten annet utstyr enn egen kropp. 

TIMENS OPPBYGGING: 

Første fase er elementet JORD: I starten av timen har vi alltid en landing, en myk start hvor du får tid til å lande i deg selv, på matta og inn i timen. (Ca 5 min)

Fase to er elementet TRE: Her ønsker vi utvidelse og ekspansjon, dvs at vi varmer opp! En deilig og funksjonell oppvarming som fokuserer på ryggsøylens bevegelser sammen med den klassiske BODYART pusten. Her blir vi gode og varmen, innen ifra og ut! (Ca 5/6 min)

Fase tre er elementet ILD: Dette er selve treningsøkta vår! Her gjør vi spesifikke øvelser (spesifikk oppvarming) for å forberede kroppen til litt tyngre øvelser (8-10 min), deretter får vi opp hjertefrekvens og puls (9-12 min), også går vi over til "Klokka med styrkeøvelser"(15-20 min). "Klokka" er inspirert av Solhilsen fra Yoga, men litt mer stykket opp og delt slik at den er skånsom og passer for alle! Inn i denne "klokka" har vi flere fantastiske styrkeøvelser som virkelig utfordrer stabilitet og kjernemuskulatur. Jeg kan garantere at du kjenner musklene på nye måter! 

Fase fire er elementet METAL: Her skal vi roe ned og jobbe oss inn mot senter, kjernen. Her gjør vi øvelser for kjernen samt aktive strekkøvelser.

Fase fem er elementet VANN: Vi avslutter med stillhet, refleksjon og kroppsscanning. En deilig meditasjon som de aller fleste føler de får god effekt av. 

VELKOMMEN TIL EN ANNERLEDES OG HELHETLIG TRENING! 

FRA OG MED 13.MARS VIL ALLE VÅRE TIMER FOREGÅ PÅ STUDIO SPIRE! VI HAR SEPARERT KLINIKKEN OG STUDIOET. 

Besøk vår hjemmeside: www.studiospire.no for mer informasjon og FULL timeplan!  

Stress Ned (NY)
Stress Ned (NY)
12. nov. 2023, 10:00
Stavern
Stress Ned (NY)
Stress Ned (NY)
12. nov. 2023, 10:00
Stavern
Stress Ned (NY)
Stress Ned (NY)
12. nov. 2023, 10:00
Stavern
BA hipthrust.jpg
bodyart namaste.jpg
Vpose%20julia%2B%2B_edited.jpg
Gina universal.jpg
Cafe.png
bottom of page