OSTEOPATISK BEHANDLING

Våre kropper er designet for å helbrede seg selv når den er skadet eller syk, noen ganger trenger vi bare litt hjelp for å komme tilbake til det kroppen naturlig kan. 

Første gang du kommer til meg snakker vi mye om livet og opplevelsene dine, for å finne roten til plagene. Deretter forklarer jeg nøye hvordan kroppen fungerer og er opptatt av at pasienten skal forstå så mye som mulig om hva som skjer i egen kropp, og hvorfor det kan skje. Jeg tror hele nøkkelen i en behandling er at pasienten er delaktig i prosessen og at de selv får en bevissthet rundt egen kropp og helse. Jeg jobber mye med nervesystem, bindevev og organstrukturer i mageområdet, for å hjelpe kroppen til å "roe seg ned" og at kroppen da får mulighet til å begynne å reparere på egenhånd.

Osteopati har en trygg og skånsom tilnærming og bruker et bredt spekter av manuelle teknikker- fra svært myke tøyninger/avspenning av vev, mobilisering, drenering til manipulering. 

 

Ofte oppsøkes osteopaten ved smerter i rygg, nakke, skulder, albue, håndledd, fot, kne, hofte og bekken. I tillegg kommer pasienter med forskjellige former for hodepine, idrettsskader, svimmelhet, puste- og fordøyelsesbesvær, svangerskapsrelaterte plager og andre former for bekkenbunnssmerter. 

Jeg behandler pasienter i alle aldre.

Spire samtalen.jpg

- Smerter i kroppen

- Stressplager

- Kroniske smerter

- Fordøyelsesbesvær

- Migrene/Hodepine

- Kvinnehelse

- Psykosomatiske plager

Bestill time idag
Førstegangskonsultasjon (60-90 min) kr. 870,-

Oppfølgende time (45 min) kr. 750,-

NB: 24 timers avbestillingsfrist 

 

"Gleder meg alltid til osteopat timene med deg! Det har hjulpet masse og gir meg veldig god energi"

- Jente 16

 

Addresse

Sigurds gate 3, 3256 Larvik, Norge

Over Hungry-Heart