OSTEOPATISK BEHANDLING

Våre kropper er designet for å helbrede seg selv når den er skadet eller syk, noen ganger trenger vi bare litt hjelp for å komme tilbake til det kroppen naturlig kan. 

Første gang du kommer til meg snakker vi mye om livet og opplevelsene dine, for å finne roten til plagene. Deretter forklarer jeg nøye hvordan kroppen fungerer og er opptatt av at pasienten skal forstå så mye som mulig om hva som skjer i egen kropp, og hvorfor det kan skje. Jeg tror hele nøkkelen i en behandling er at pasienten er delaktig i prosessen og at de selv får en bevissthet rundt egen kropp og helse. Jeg jobber mye med nervesystem, bindevev og organstrukturer i mageområdet, for å hjelpe kroppen til å "roe seg ned" og at kroppen da får mulighet til å begynne å reparere på egenhånd.

Osteopati har en trygg og skånsom tilnærming og bruker et bredt spekter av manuelle teknikker- fra svært myke tøyninger/avspenning av vev, mobilisering, drenering til manipulering. 

 

Ofte oppsøkes osteopaten ved smerter i rygg, nakke, skulder, albue, håndledd, fot, kne, hofte og bekken. I tillegg kommer pasienter med forskjellige former for hodepine, idrettsskader, svimmelhet, puste- og fordøyelsesbesvær, svangerskapsrelaterte plager og andre former for bekkenbunnssmerter. 

Jeg behandler pasienter i alle aldre.

Spire samtalen.jpg

- Smerter i kroppen
- Stress og stressmestring
- Kroniske og langvarige smerter
- Fordøyelsesbesvær
- Migrene/Hodepine
- Kvinnehelse
- Psykosomatiske plager
- Traumerelaterte plager

Bestill time idag
Førstegangskonsultasjon (60-90 min) kr. 900,-

Oppfølgende time (45 min) kr. 750,-

VILKÅR: Avbestilling må skje per sms eller e-post senest 24 timer før avtalt time. Ved avbestilling etter fristen eller ‘ikke-møtt’ må timen betales i sin helhet, uansett grunn (også ved sykdom). Timeavtaler inngått mindre enn 24 timer før avtalt tid kan ikke avbestilles.

 

"Gleder meg alltid til osteopat timene med deg! Det har hjulpet masse og gir meg veldig god energi"

- Jente 16

 

Adresse

Agnes Torg 18
Sjøparken
3292 Stavern 
(Rødt bygg, parkering utenfor)

Cafe (1).png