AdobeStock_280725801.jpeg

Massasje & Idrettsmassasje

Individuell oppfølging og trening for deg og din kropp! Vi jobber ut i fra der du er i dag, og mot de målene du ønsker deg.

Mitt ønske er å hjelpe deg til å få kontakt med egen kropp! Ved personlig oppfølging blir det lettere å se deg og dine behov utenfor en klasse. Etter mange hundre personlig trener timer, hvor flertallet har vært for kvinner gjennom og etter svangerskap, har gitt meg en god tyngde, erfaring, og økt interesse for dette feltet. 

Hvorfor skal du få massasje?

Massasje påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, øker endorfinproduksjonen og gjør musklene smidigere og mer elastiske. I tillegg kan det virke forebyggende på stress og muskelproblemer. Trenger du en liten pustepause i hverdagen din? La meg hjelpe deg å løse opp eventuelle spenninger i muskler og bindevev, og skape en dyp avslappingstilstand.

Spesifikk rettet massasje

Idrettsmassasje myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler.  Det som også er fint med behandlingen er at den kan tilpasses helt spesifikke mål. Om det er å øke prestasjonen på trening eller i en idrett, holde ut lengre på joggeturen, ha mer energi på og etter jobb, eller hjelpe restitusjonsprosessen, så er idrettsmassasje tingen for deg. Du må altså ikke være toppidrettsutøver for å ha godt av en litt dypere massasje når kroppen trenger litt ekstra drahjelp. 

 
AdobeStock_307062318.jpeg
Palm Massage
Physiotherapy
IMG_6922_edited.jpg

Når og hvor?

For tiden har det vært utfordrende å arrangere felles treningstimer grunnet korona. 

Men, vi har hatt hyggelige og sosiale treningstimer over ZOOM. 

Dersom du er interessert i å bli med, ta kontakt med meg på telefon eller epost:

91313868

  • Instagram