DSC01766_edited.jpg

ISABELLE AGUILERA

Isabelle Aguilera er utdannet Osteopat ved Norges Helsehøgskole og har jobbet seg opp egen praksis i Drammen siden 2015, og i Larvik/Stavern siden 2018. Isabelle har stor interesse og forståelse om sammenhengen mellom kropp og sinn, og jobber helhetlig med pasientene sine. Gjennom behandlingen og informasjon ønsker Isabelle også at pasienten er delaktig i prosessen og at de selv får en bevissthet rundt egen kropp og helse. 

I tillegg til osteopatien er Isabelle også utdannet Personlig Trener og har jobbet med utallige kunder siden 2012, med fokus på kontakt med egen kropp. I likhet med osteopatien er det viktig for utbytte av treningen å ha en bevisst tanke om hvorfor og hva man gjør. 

Isabelle brenner for kvinnehelse, og har vært en av to initiativtakere til oppstart av MoovMamma- Drammens første barselcafé og mammatrening. Hun ønsker å formidle kunnskap og informasjon om en viktig tid i livet, hvor man er sårbar og nysgjerrig på egen kropp, foreldrerollen, utfordringer/smerter, og om barnet sitt. Hun har undervist, hatt foredrag, treningsgrupper og workshops om forskjellige temaer innen svangerskap og fødsel. 

Isabelle profilbilde.jpg

Dybdekunnskap:

  • Kvinnehelse (underlivsplager/ svangerskapsrelaterte plager)

  • Mage/tarm problematikk

  • Hodepine/migrene/svimmelhet

  • Stressmestring

  • Angst, depresjon og traumer

Cafe (1).png