Smiling Young Man

Terapautisk Yoga

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy.

Smiling Young Man

Bodyart klasse

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy.

Mor & barn Yoga

Individuell oppfølging og trening for deg og din kropp! Vi jobber ut i fra der du er i dag, og mot de målene du ønsker deg.

Mitt ønske er å hjelpe deg til å få kontakt med egen kropp! Ved personlig oppfølging blir det lettere å se deg og dine behov utenfor en klasse. Etter mange hundre personlig trener timer, hvor flertallet har vært for kvinner gjennom og etter svangerskap, har gitt meg en god tyngde, erfaring, og økt interesse for dette feltet. 

Trening etter fødsel

Du har nå brukt rundt 9 gode måneder på å gro en liten spire i magen din, store endringer har skjedd, med både kropp og sinn! Dette er en tid for å kjenne etter og begynne i det små. Man kan selvfølgelig utfordres, men bootcamp, flat mage og løpeformen kan man vente litt med!

Jeg veileder i trening og yoga for deg som nylig har født, hvor fokuset er på å få kontakt med kroppen sin igjen. Områder som er i fokus er bekkenbunn, mage/kjerne, lår/setet, og skuldre/øvre rygg. Vi jobber med pust, kroppsbevissthet og styrke, innenifra og ut!

Trening i svangerskapet

Trening svangerskapet: I denne tiden endrer kroppen seg mye og ofte. En liten spire vokser i magen din og du har nå en gyllen mulighet til å bli kjent med kroppen din sånn som den er nå. Som gravid er det flere områder som kan få litt ekstra utfordringer pga holdning, økt andel hormoner og vektøkning.

 

Dette er en tid for å jobbe innover, finne kraften i urkvinnen i deg og styrke, forberede og preppe muskulatur, pust og sinn for fødsel. Områder som er i fokus er bekkenbunn, mage/kjerne, lår/setet, og skuldre/øvre rygg. Vi jobber med pust, kroppsbevissthet og styrke, innenifra og ut.

28928212_10157563420034466_1534697821_o.
17622661_10154895421791208_1282370746_o.
mio og meg.jpg

Når og hvor?

For tiden har det vært utfordrende å arrangere felles treningstimer grunnet korona. 

Men, vi har hatt hyggelige og sosiale treningstimer over ZOOM. 

Dersom du er interessert i å bli med, ta kontakt med meg på telefon eller epost:

91313868

  • Instagram
Cafe (1).png