top of page

man. 12. des.

|

Stavern

AdventsYoga

En Show Vinyasa yoga klasse i adventstiden! Roe ned, pust og flyt i bevegelsene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
AdventsYoga
AdventsYoga

Tid og sted

12. des. 2022, 19:00 – 13. des. 2022, 21:00

Stavern, Agnes, Torget 20, 3290 Stavern, Norway

Om arrangementet

Velkommen til en 2 timers workshop med Vinyasa Flyt!

Mandag 12.desember inviterer vi til en deilig kveld med Yoga, varm te, julesnacks og gode tilbud på både kurs og produkter!

Dette er “meditasjon i bevegelse” hvor vi flytter kroppen fra stilling til stilling i sekvenser som er synkronisert med pust, men i et roligere tempo enn vanlig vinyasa klasse.

Denne timen passer for alle, uansett utgangspunkt.

Du får å mykne og styrke kroppen mens du får mentalt avspenning. Det legges vekt på pusteteknikk, energiforflytning, og balanse mellom den fysiske og mentale aspekten av yoga.

I den fysiske delen av yoga praksisen får du lære kroppen å senke riktig i stillinger. Dette blir en god base for å dykke dyp inne i deg selv. Du vil finne ro og tilstedeværelse, uansett hvor du er.

Det avsluttes med en god avspenningsdel, og du får å føle deg bra.

Møt resten av adventstiden med ro!

Du blir overrasket hvor godt dette gjør for kroppen og sinnet. “Pust inn og pust ut”- lær deg puste bevisst mens du er i bevegelse. La deg danse intuitivt gjennom yoga stillinger og opplev det som sitter på innsiden. La alle daglige tanker, bekymringer og spennende planer forsvinne når du er tilstede i dette øyeblikket. Du vil lære å koble av for å føle deg bra og oppnå bedre balanse i hverdagen.

Investering:

450kr

Varm hilsen fra Spireklinikken

Billetter

  • AdventsYoga

    kr 450,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

Cafe.png
bottom of page