top of page

man. 12. sep.

|

Stavern

Babymassasjekurs 0-5 mnd

Registration is closed
See other events
Babymassasjekurs 0-5 mnd
Babymassasjekurs 0-5 mnd

Tid og sted

12. sep. 2022, 10:30 – 12:00

Stavern, Agnes, Torget 20, 3290 Stavern, Norway

Om arrangementet

Hva skjer på kurs?

På et babymassasjekurs møter du andre foreldre som er opptatt av det samme som deg. Du lærer litt massasje hver gang, og vi bygger opp massasjen gradvis.

Du vil blant annet lære strøk for hele kroppen som stimulerer nervesystem, sirkulasjon og fordøyelse, samt strøk som kan virke lindrende for magesmerter og/eller kolikk.

Babymassasje har samspill, nærhet og tilknytning i fokus. Bli bedre kjent med ditt barns tegn og signaler. Du vil blant annet lære strøk for hele kroppen som stimulerer nervesystem, sirkulasjon og fordøyelse, samt strøk som kan virke lindrende for magesmerter og/eller kolikk.

Pris: 1250,- Varighet: 4 uker

På hvert kurs er det lagt opp til fire samlinger à ca. 1,5 time. Selve massasjestunden har en varighet på 15-20 minutter. Du lærer litt massasje hver gang, og vi bygger opp massasjen gradvis. I tillegg lærer dere litt teori rundt babymassasje. Når dere kommer på kurs får dere olje og et kurshefte med beskrivelse av strøkene så dere kan øve hjemme mellom hver kursgang. Etter massasjen blir det en pratestund og mulighet for å dele erfaringer med andre foreldre.

Dele dette arrangementet

Cafe.png
bottom of page