top of page

ons. 11. jan.

|

Stavern

Klassisk Pilates 8 ukers kurs Onsdag kl 17.00

Klassisk Pilates kurs over 8 uker -Onsdager kl. 17.00-18.00 - 11.januar-8.mars 2023.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Klassisk Pilates 8 ukers kurs Onsdag kl 17.00
Klassisk Pilates 8 ukers kurs Onsdag kl 17.00

Tid og sted

11. jan. 2023, 17:00 – 18:00

Stavern, Agnes, Torget 20, 3290 Stavern, Norway

Gjester

Om arrangementet

Pilates matte klassisk

Pilates trening på matte er en økt som styrker og “forlenger” hele kroppen. I hovedfokus er det trening av kjernemuskulatur for bedre stabilitet og kroppskontroll.

Lekende og utfordrende time som inneholder flyt, fokus på teknikk og koordinasjon, hvor pust og bevegelse henger sammen. Gjennom sakte overganger mellom kontrollerte bevegelser engasjerer og strekker du musklene dine mens du prøver å opprettholde balansen.

Kroppen blir smidigere, lettere og sterkere, mens sinnet roer seg ned. Med pilates metoden kan du bidra i egen behandling, forebygge ryggsmerter, få god effekt på skjelettplager, og bygge opp støttemuskulaturen slik at du kan også mestre i din idrett.

Vi skal fortsette å øve Pilates matte øvelser men nå tar vi ett skritt videre fra Pre-Pilates til mer videregående varianter av øvelser. Det er samme prinsipper men vi skal utfordre kroppen på neste nivå. Dette passer for deg som har trent Pilates før, og er kjent med navn på øvelser. Pilates vil kontinuerlig utfordre både kroppen og hjernen din, og hindre deg i å bli sittende fast i en treningsrutine. 

I løpet av 8 ukers kurs får du styrke og strekke kroppen, og oppdage hva kroppen din virkelig kan! Dette er bare begynnelsen på en spennende reise.

I løpet av uker etter å ha deltatt på pilatestimene, du vil føle positive endringer. Du vil lære å jobbe med ulikheter i kroppen og utvikle din egen teknikk for funksjonelle bevegelser slik at du kan bære kroppen din på en korrekt måte.

Du får oppleve personligutvikling gjennom bevegelse. Dette er trening for hode, kropp og sjel som gir deg:

  • sterk kjernemuskulaturen
  • energi og et rolig sinn
  • tøyer og øker felles mobilitet
  • god kroppsholdning
  • bidrar til skadefri aktiv livsstil

Vi fokuserer oss på personlig oppmerksomhet og å holde klassestørrelsene små for å instruere elevene på et individuelt nivå.

Velkommen til kurs! 

Etter 1 gang, kjenner du forskjell. Etter 10 ganger ser du forskjell. Etter 30 ganger, har du fått en helt ny kropp.  -Josef Pilates-

Billetter

  • Klassisk Pilates 8 ukerskurs

    kr 1 850,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

Cafe.png
bottom of page