top of page

tir. 18. okt.

|

Stavern

Terapeutisk Yoga 8 ukers kurs

Lavterskel yogakurs og en investering i helsa di! 8 ukers kurs fra 18.okt - 6.des. 2022

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Terapeutisk Yoga 8 ukers kurs
Terapeutisk Yoga 8 ukers kurs

Tid og sted

18. okt. 2022, 19:00 – 20:30

Stavern, Sjøparken, 3290 Stavern, Norway

Om arrangementet

Undervises av Osteopat og Yogalærer Isabelle Aguilera.

Denne timen passer for deg som har fysiske smerter/utfordringer fra skade, sykdom, operasjon. Eller for deg som er utbrent, utmattet (stress/ME). Du er også velkommen om kropp og sjel er sliten, av angst eller depresjon. Du inviteres til et rom med aksept for den du er og det du kommer med.

Her er det rom for hele deg, en lavterskel yogatime uten musikk, alternativer til øvelser, og det er alltid lov å finne sine egne varianter, innta en hvilestilling, og det er frihet til å forlate klassen i stillhet- om det skulle føles overveldende en dag. Det er også mulighet for individuell oppfølging, enten på matta eller behandlingsbenken.

Mange opplever stress og utmattelser i løpet av livet - både på grunn av noe akutt eller fordi livet tar på over en lengre periode. Uansett har vi behov for å bli møtt, sett og forstått. For mange kan det da være skummelt, vanskelig eller føles uoppnåelig ut å delta på en yogaklasse. I dette kursforløpet skal du lære kroppen din å kjenne, og alle kropper er velkomne! Enten du er erfaren, eller helt nybegynner vil du få muligheten til å bli bedre kjent med deg selv, din pust og din kropp.

Du er varmt velkommen!

Dato & Tidspunkt:

Hver tirsdag kl 19.00-20.30 (90min)

Fra 18.okt - 6. des 2022

Investering:

Kr: 2490,- (tilsvarer 207,5kr pr 60min)

Billetter

  • Yogakurs 8 ukers

    kr 2 490,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

Cafe.png
bottom of page