Personlig trening

Individuell trening:

Individuell oppfølging og trening for deg og din kropp! Vi jobber ut i fra der du er i dag, og mot de målene du ønsker deg. Mitt ønske er å hjelpe deg til å få kontakt med egen kropp! Ved personlig oppfølging blir det lettere å se deg og dine behov utenfor en klasse. 

Jeg har jobbet som personlig trener på et treningssenter i Drammen i flere år, og har i hovedsak jobbet med mennesker som ønsker å få bedre kontakt med kroppen sin og føle seg sterkere og mer rustet for hva de møter på i hverdagen. Dersom du har en skade eller lidelse, ønsker å øke din styrke og bevegelighet, eller bare ønsker å få mer kunnskap rundt kroppen din og trening, kan jeg hjelpe deg!

Duo og small groups:

I tillegg tilbyr jeg duotimer og small groups. Er dere en liten vennegjeng som ønsker å trene sammen? Eller ønsker du å trene med din bedre halvdel? Jeg skreddersyr et treningsopplegg til dere, og dere får tett og god oppfølging. 

Small groups rettet mot spesifikke målgrupper, som gravide, mor&barn, revmatologi, hjerte- og lunge og liknede blir jevnlig satt opp. Følg med på nettsiden eller på sosiale medier for hyppig oppdatering. 

Ta kontakt om du har ønsker om grupper, spørsmål eller ønsker å trene med meg!

Kom igang!

970 43 979

Pris individuell trening: 
Et klipp kr 600,-
Fem klipp kr 2800,-
Ti klipp kr 5400,-
Pris duo:
Et klipp kr 900,-/totalt
Fem klipp kr 4200,-/totalt
Ti klipp kr 8000,-/totalt
Pris small groups:
Varierer fra kurs til kurs
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
IMG_3688.JPG
5.png
7.png