Treningsreiser

Liker du å reise? Ønsker du å øke din kunnskap om hvordan ting henger sammen i kroppen? Trenger du å gi deg elv en liten pause? Spireklinikken - Isabelle og Ingvild - arrangerer jevlige treningsreiser/retreats. Akkurat nå har vi en liten pause, men kommer med informasjon så snart vi er klare igjen med et nytt og spennende reisemål! Det kan være i både inn- og utland.

 

Vi er to instruktører på hver tur. Begge to er terapeuter, personlige trenere, instruktører og treningsledere. Begge ivrer virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen!

 

Vi er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt. Her får du en tur med flere daglige treningsøkter - som passer for alle uansett om du trener idag eller ikke - som vil vise raske og gode resultater, og som kanskje vil gi deg mer innsikt i egen kropp og det livet du har levd.

 

Disse fellesukene/-helgene vil gjøre det mye enklere for deg å fortsette med treningen vel hjemme igjen!

Det vi tilbyr på turene vi har er: en variert og morsom trening hvor du skal få testet ut treningsformer som bodyART®, Mensendieck, Natural Movement, Stretching, FeminineFlow og Yoga/avspenning. Og ja – du tenker sikkert nå: «Disse treningsformene har jeg aldri hørt om!» Det er du ikke alene om, men vi lover at i løpet av denne uken skal du ved hjelp av disse gruppetimene og flere foredrag om blant annet pust, kropp og kvinnehelse, få flere aha-opplevelser og lære kroppen din å kjenne på en helt ny måte.

 

Det du lærer på denne reisen kan du ta med deg hjem i hverdagen, og ha glede av resten av livet!