top of page
IMG_5771.JPG

ISABELLE AGUILERA

Isabelle Aguilera er utdannet Osteopat ved Norges Helsehøgskole og har jobbet seg opp egen praksis i Drammen siden 2015, og i Larvik/Stavern siden 2018. Isabelle har stor interesse og forståelse om sammenhengen mellom kropp og sinn, og jobber helhetlig med pasientene sine. Gjennom behandlingen og informasjon ønsker Isabelle også at pasienten er delaktig i prosessen og at de selv får en bevissthet rundt egen kropp og helse. 

I tillegg til osteopatien er Isabelle også utdannet Personlig Trener, Yogalærer og BODYART instruktør, og har jobbet med utallige kunder siden 2012, med fokus på kontakt med egen kropp. I likhet med osteopatien er det viktig for utbytte av treningen/yogaen å ha en bevisst tanke om hvorfor og hva man gjør. 

Isabelle brenner for kvinnehelse, og har startet flere prosjekter som omhandler mor og barn. Hun ønsker å formidle kunnskap og informasjon om en viktig tid i livet, hvor man er sårbar og nysgjerrig på egen kropp, foreldrerollen, utfordringer/smerter, og om barnet sitt. Hun har undervist, hatt foredrag, treningsgrupper, yogaklasser og workshops om forskjellige temaer innen svangerskap og fødsel. 

I både behandling, yoga og trening ønsker hun at du som menneske skal spire og gro - i trygge omgivelser og med helse i fokus!

IMG_5818.heic

Dybdekunnskap:

 • Kvinnehelse (underlivsplager/ svangerskapsrelaterte plager)

 • Mage/tarm problematikk

 • Hodepine/migrene/svimmelhet

 • Stressmestring

 • Angst, depresjon og traumer

Utdanning & Kurs:

 • Osteopat DO MNOF (4årig utdannelse)

 • Yogalærer 300t (2årig utdannelse)

 • Yogaswing 75t

 • Postnatal Yoga 50t

 • Yoga for women health 20t

 • Holistisk Yogaterapi 100t

 • Bodyart (Mastertrainer)

 • Babymassasjeinstruktør

 • Personlig Trener

 • Osteopatiske fordypningskurs innen kvinnehelse (den gravide kvinnen, urogenitale manipulasjoner, fra beltestedet og ned, bekkenbunnen)

MONIKA SZAYNOK

Monika Szaynok er utdannet innen folkehelse, friluftsliv og idrettsfysiologi med master ved Universitet i Sørøst Norge. 

Hun har jobbet som PT og fitness instruktør siden 2015 med mennesker i alle aldre, med ulike mål, kropp og plager.

Etter mange års erfaring har hun stor forståelse for folks ulike behov og underviser trygg og tilpasset trening.

Hovedområder hun jobbet med er skadeforebyggende effekt av trening og ryggplager.

Monika har i flere år, med engasjement og hjerte, studert Pilates metoden. Det var egentlig ikke kjærlighet ved første blikk. Det tok tid til å anerkjenne at kroppen vet og kan bevege seg naturlig, men er som regel  forstyrret av gamle og uhensiktsmessige bevegelsesmønstre. 

Derfor, med god forståelse for nybegynnerne, ønsker Monika å bruke egen erfaring for å lære bort pilates metoden med bruk av aktivt cuing og guiding.

Hun ble sertifisert Pilates matwork og reformer instruktør gjennom My Pilates Methods School (Polen), som hun besøker ofte og deltar på utallige kurs og konferanser med instruktører fra hele verden. Hun er allsidig og åpen for metoden-  fra den klassiske, og moderne til den terapeutiske tilnærmingen.

 

Sin yoga reise startet hun for mange år siden, først med egen praksis, og videre hos Kine Charlotte Solend på hennes Just Breathe Yoga Movement kurs. I 2019 fordypet hun seg i yoga og meditasjon i Mazunte (Mexico) ved Hridaya Yoga School. Monika inspirerer seg av yoga filosofi til å introdusere mindfulness i det daglige.

 

I fritiden elsker hun å være ute og utforske bevegelse gjennom naturens elementer. Hoved områder er klatring, løping ski kjøring og kitesurfing. Og fordi hun driver med disse selv er hun bevisst over hvor godt yoga og pilates er til å mestre også på idrettsfronten.

 

Monika tror på en bærekraftig trening som gir ikke bare svett, blod og tårer men glelde og livsvarig effekt. Gjennom sine klasser ønsker hun å formidle bedre forståelse for kroppens potensiale og viktigheten av holistisk samarbeid mellom kropp og sinn.
 

IMG_5805.heic

Utdanning & Kurs:

 • Utdanning og Kurs:

 • Utdannet fitness instruktør og PT ved University School of Physical Education (Wrocław, Polen)

 • Master i Idrett, Kroppsøving of Friluftsliv ved Universitet i Sørøst-Norge

 • Pilates matwork 1, 2 (My Pilates Methods- Pilates School med Marta Wawszczyk) 

 • Pilates reformer 1, 2 (My Pilates Methods- Pilates School med Marta Wawszczyk)

 • Pilates med små utstyr (My Pilates Methods- Pilates School med Marta Wawszczyk)

 • Pilates in posture disorders (Medical Pilates School med Agata Correia)

 • Just Breath Yoga ® 1, 2 instruktør og selvutviklings kurs ved JB Yoga Movement ® med Kine Charlotte Solend

 • Hatha Yoga Module 1 intensive ved Hridaya Yoga School i Mazunte

LUCA GYÖRGYDEÁK

Luca, er født og oppvokst i Ungarn og er mamma til 6 barn. Denne reisen i motherhoodland startet hun i 2006 og hennes 6. baby er 7 måneder gammel.

Hun har bachelor i spesialpedagogikk og i logopedi. Denne utdannelsen formet hennes syn på verden og mennesket i det. Hun ser og behandler alle på en helhetlig måte.

Luca er doula og svangerskapsterapeut  -  2 årig deltids utdanning ved Doulaskolen i Oslo (2013-16) og flere ulike kurs knyttet til doula yrket, bla. Spinning babies, gravidmassasje  – og har over 12 års erfaring der hun støttet mange kvinner og familier gjennom graviditet, fødsel og i tiden etterpå.

Luca ble kjent med Hypopressiv trening etter sin 5. fødsel og den positive personlige erfaringen med rehabilitering av fødselsskader ble hun også en av Norges første ProTrenere. Hun holder workshop, kurs og tilbyr 1-1 veiledning.
Luca brenner for kvinnehelse og støtter deg i å finne din indre kraft og harmoni, ta bevisste valg både gjennom graviditet og fødsel, men også under rehabilitering av skader.

En varm og klok dame – du er i gode hender hos henne! 

IMG_5810.heic

MARTE ROVIK SNORRESDOTTER

Marte er utdannet Breathwork instruktør, Reiki terapaut og har studert det revolusjonerende arbeidet til Dr. Gabor Mate innenfor det menneskelige nervesystemet. Hun har mange års erfaring med å skape et trygt, varmt rom for kvinner som ønsker å utforske sin egen medfødte natur og evne til å leve i sin fulle kraft. 

Møt Marte, en av de dypt lidenskapelige menneskene som jobber med å veilede kvinner her på Spireklinikken gjennom hennes arbeid med søvnstøtte for mødre og barn, pust- og traumearbeid og Reiki.

 

Martes lidenskap for å veilede kvinner til å finne hjem til seg selv igjen startet etter at hun mistet seg selv i et snøras av helseproblemer etter barn nummer 2.

 

Lite støtte og en arbeidsmengde som var alt for mye for én person fikk Marte til å møte veggen.

Etter å ha letet i årevis etter hjelp og dusinvis av leger ble hun feildiagnostisert med fibromyalgi og Ehlers Danlos og sendt hjem for å klare seg selv.

 

Dette sendte henne på en mission til å helbrede seg selv og guidet henne til de mest dyptgripende helbredelsene og lærdommene hun noen gang har opplevd. 

 

Hun fortsatte deretter med å studere det hun hadde opplevd og lært, slik at hun kunne dele med andre.

 

Tidligere i år tok hun imot sitt tredje barn hjemme, og hun er sterkere, mer tilstede og mer energisk enn noensinne. Marte lever tro mot det hun forkynner og ønsker å kunne være tilstede for de som trenger veiledning på samme reise. 

 

Og nå som hun tilbringer litt tid i Norge skal hun bli med på teamet på spireklinikken for å dele litt av magien sin med dere

IMG_5479 4.JPG
Cafe.png
bottom of page