top of page

Hva er Pilates?

Pilates er en styrketrening som bare ser enkel ut. Matwork (matte) repertoar inneholder 34 rytmiske øvelser som føles som koreografi. Dette er både utfordrende, ser veldig elegant ut, og samtidig føles det godt og moro.Pilates styrker og tøyer kroppen. Man får bedre kroppskontroll slik at man blir sterkere, smidigere, øker balanse og koordinasjon. Via riktig pusteteknikk som brukes under trening lærer man hvordan kroppen kan bevege seg så naturlig og effektivt som mulig. Som resultat får man bedre helse og bærekraftig utvikling av muskler.


Ikke minst, Pilates er noe mye mer enn bare styrke trening. Det er en viktig komponent av din "self-care" rutine. Med pilates lærer du disiplin, og tålmodighet. Sinnet roer ned og du får mestringsfølelse. Sånn er du bevisst over hva du virkelig trenger og er bra for deg. Du er klar til å ta gode valg og velge deg selv.


Pilates er en veldig "smart trening" hvor kvalitet ligger framfor mengde av repetisjoner. Derfor føler du avspent og avslappet etter økt, selv om at treningen er effektivt og øker energinivå.

Til slutt, du kan mestre på flere fronter med pilates som base. Kroppen din blir bevisst og beveger seg effektivt. Du blir kvitt spenninger fordi du får bedre kroppsholdning. Den hjelper deg unngå skader og plager. Med disse fordeler alle fra utrente godt voksne til trente og idrettsutøvere kan finne noe som faller i smak.

Pilates er en trening som elsker kropp, og kroppen vår elsker denne type trening.Cafe.png
bottom of page