top of page
Therapy Closeup

Den gode samtalen - få perspektiv - bli hørt

Finn en dypere forståelse av deg selv

Samtaleterapi er for deg som har utfordringer i hverdagen eller i livet som du ønsker støtte til åfinne løsninger på

Endelig er det her!

Samtaleterapi

Therapy
Friends Walking Home

Margretes form for terapi bygger på teknikker fra blant annet Familiekonstellasjoner,Sjokk og traume arbeid, Co & Anti Dependency arbeid m.m.  

Hun har hatt lærere som Svagito Liebermeister, Kris og Amana Trobe, Peter Levine og fler. Dette er alle vel annerkjente lærere i sine teknikker som jobber på verdensbasis i dag.  

Terapiformen til Margrete er en blanding av flere terapifomer som har utviklet seg etter mer enn 20års arbeid og erfaring. Den har også røtter fra læren til den spirituelle mesteren Osho. Hanslære bygger på å finne sin egen vei. " I am not going to give you a destination. I can only give you a direction". 

 

Gjennom en blanding av samtaler, øvelser og meditasjon, vil Margrete lære deg teknikker for lettere å gjenkjenne negative mønstre i livet. Hjelpe deg å oppnå en dypere forståelse for den du er og det du opplever. Gi deg verktøy for å håndtere vanskelige valg og situasjoner i livet. Dette kan gi deg en større innsikt, en følelse av trygghet og styrke på områder hvor du føler deg usikker, og bedre balanse i livet generelt. 

Timene kan gjennomføres ute i naturen eller på klinikken. 

Ønsker du mer informasjon eller har du andre spørsmål? Ta kontakt direkte med Margrete på: margrete-ribsskog@hotmail.com

Bestilling av time

PRIS:

60 min: 700.-

Cafe.png
bottom of page