Trening under og etter svangerskapet. 

Enten om du har brukt 9 gode måneder på å gro en liten spire i magen din, eller om du er midt i graviditeten, vil det uansett være store endringer i både kropp og sinn! Dette er en tid for å kjenne etter og begynne i det små.

 

Hvert enkelt svangerskap er unikt, og derfor finnes det ingen mal eller oppskrift vi kan følge. Etter å selv å fått erfare hvordan det kjennes ut å bære frem et barn, er jeg enda mer trygg på min undervisningsmetode og mine verdier når det kommer til trening for en mammakropp. 

På mine timer har alltid fokuset vært å få kontakt med bekkenbunn og kjerne, i tillegg til utsatte muskelgrupper. Vi starter med små bevegelser og justeringer, ting går sakte, og vi bruker lite utstyr. Du får likevel trent, og ofte blir du støl på helt nye steder! 

For noen er det riktig med løping, hopp og tung styrke,vekter, og å pushe grenser, dette er helt greit! Jeg vil bare formidle at disse timene her bygger vi opp kroppen sakte, men sikkert. Hele tiden med bevisste bevegelser. 

Jeg veileder i trening og yoga for deg som nylig har født, hvor fokuset er på å få kontakt med kroppen sin igjen. Områder som er i fokus er bekkenbunn, mage/kjerne, lår/setet, og skuldre/øvre rygg. Vi jobber med pust, kroppsbevissthet og styrke, innenifra og ut!

SPREK MAMMA er et konsept som startet opp høsten 2020, i lokalene til Family Sports Club. Fra høsten 2021 vil disse timene gå i nye lokaler i Sjøparken på Agnes i Stavern! 

Tid: Torsdager kl 11-12 (dato for oppstart kommer)

Pris: 110 kr pr gang 

Påmelding: Betalingen via VippsBedrift er din påmelding. Senest en time før oppstart. 

OPPSTARTSDATO KOMMER! 

Ønsker du mer info? 

post@spireklinikken.no

NYTT TILBUD: BARSELMASSASJE!

Gratulerer så mye som nybakt mamma <3 Du har brukt 9 gode mnd på å gro en liten spire i magen din, store endringer har skjedd, med både kropp og sinn! Dette er en tid for å bli kjent med det lille nurket, men også for å ta vare på deg selv og din kropp! 

De første 3 mnd etter fødsel kalles nå for det fjerde trimester. Denne intense og nydelige perioden krever sitt! Som nybakt mamma har kroppen virkelig fått gjennomgå, og vi er inne i en periode som kalles for "renselse", der vi blør, lekker, brystene sprenger og (melka spruter).

 

Etter at kroppens holdning og bevegelsesmønster gradvis har endret seg gjennom svangerskapet, står man igjen etter fødsel med lite styrke og mobilitet i kroppen, dvs at vi ikke er helt rustet for den nye hverdagen med amming/flaskemating, byssing, bæring og trilling. Dette fører ofte til stive, støle og såre muskler, en verkende rygg og generelt lite komfort!

 

I den forbindelse ønsker jeg nå å tilby BARSELMASSASJE! Til deg som mamma, som er i det fjerde trimesteret (første 3 mnd etter fødsel), som kjenner at rygg og kropp verker, som trenger en beroligende eller energigivende massasje slik at kroppen kommer litt ovenpå igjen! Rett og slett litt omsorg til deg som nybakt mama <3

 

Slik fungerer det: 

- Du bestiller time via mail eller tlf, helst på et tidspunkt hvor du kan få litt avlastning! (besteforeldre, partner, en venn?)

 

Da kan du forhåpentligvis klare å slappe godt av den tiden du får massasje. 

- Jeg kommer hjem til deg med min bærebare massasjebenk (du må bo i Larvik/Stavern)

 

- Du kan velge hva slags olje (NB: gi beskjed om du har alvorlig nøtteallergi, jeg bruker mandelolje som baseolje, har en reserve ved allergi). Mer info om oljene under.

- Du velger mellom en 30 min eller 60min massasje.

Priser:

- 30 min 800kr

- 60 min 1250kr

Avbestillingsregler:

Mindre enn 24 t varsel - halvt beløp må betales

Mindre enn 6 t varsel - beløpet må betales i sin helhet. 

OLJEINFO:

"Kvinnebalsam": er god for alle damer, virker regerenrende og oppladende samt ved hovne ben, hormonelle ubalanser, sirkulasjonsfremmdende.

 

"Mediterende yogi": er fin for å slappe av og samtidig få fokus og ro. God for lunger og pust.

 

"Lad meg opp": er optimistisk, energigivende og balanserende.

 

"Morgengull": er en fin morgenolje, virker aktiviserende, fokusfremmende og skjerper hjerne og vekker en opp.

Cafe (1).png