HVA KAN DU FORVENTE?

En klassisk BODYART time er en time fullspekket av moro utfordringer! Denne timen fokuserer på hele deg, og baserer seg på Tradisjonell Kinesisk Medisin. Her tar vi i bruk de 5 elementene, og Yin/Yang. Vi ønsker å kjenne hele spennet mellom avspenning og spenning, aktivering og avslapning. Pusten er essensiell, og du får god veiledning i pustens rolle i timen.

 

Her får du strukket, styrket og svettet- full pakke! 

Timen varer i 75 min, og har deilig og fengende musikk som driver klassen gjennom de 5 fasene. Alle klassene gjennomføres barbeint og uten annet utstyr enn egen kropp. 

TIMENS OPPBYGGING: 

Første fase er elementet JORD: I starten av timen har vi alltid en landing, en myk start hvor du får tid til å lande i deg selv, på matta og inn i timen. (Ca 5 min)

Fase to er elementet TRE: Her ønsker vi utvidelse og ekspansjon, dvs at vi varmer opp! En deilig og funksjonell oppvarming som fokuserer på ryggsøylens bevegelser sammen med den klassiske BODYART pusten. Her blir vi gode og varmen, innen ifra og ut! (Ca 5/6 min)

Fase tre er elementet ILD: Dette er selve treningsøkta vår! Her gjør vi spesifikke øvelser (spesifikk oppvarming) for å forberede kroppen til litt tyngre øvelser (8-10 min), deretter får vi opp hjertefrekvens og puls (9-12 min), også går vi over til "Klokka med styrkeøvelser"(15-20 min). "Klokka" er inspirert av Solhilsen fra Yoga, men litt mer stykket opp og delt slik at den er skånsom og passer for alle! Inn i denne "klokka" har vi flere fantastiske styrkeøvelser som virkelig utfordrer stabilitet og kjernemuskulatur. Jeg kan garantere at du kjenner musklene på nye måter! 

Fase fire er elementet METAL: Her skal vi roe ned og jobbe oss inn mot senter, kjernen. Her gjør vi øvelser for kjernen samt aktive strekkøvelser.

Fase fem er elementet VANN: Vi avslutter med stillhet, refleksjon og kroppsscanning. En deilig meditasjon som de aller fleste føler de får god effekt av. 

VELKOMMEN TIL EN ANNERLEDES OG HELHETLIG TRENING! 

Oppstart: 18.-okt 2022 (8 ukers kurs)

Tid: 17.30-18.45 (75min)

Investering: 1100,- 

Bodyart 8 ukers kurs
18. okt., 17:30
Stavern
BA hipthrust.jpg
bodyart namaste.jpg
Vpose%20julia%2B%2B_edited.jpg
Gina universal.jpg
Cafe (1).png