top of page

lør. 14. jan.

|

Stavern

Sunn søvn for mor&barn Workshop

Lœr å støtt barnas søvn og nœr det dype båndet mellom mor og barn - en 2 timers workshop med Marte fra The Harmony Method!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Sunn søvn for mor&barn Workshop
Sunn søvn for mor&barn Workshop

Tid og sted

14. jan. 2023, 10:00 – 12:00

Stavern, Agnes, Torget 20, 3290 Stavern, Norway

Gjester

Om arrangementet

Velkommen på 2 timers workshop med Marte fra The Harmony Method.

Kom og møt Marte, grunnlegger av The Harmony Method, en skånsom tilnœrmelse til bedre søvn for spedbarn, babyer og småbarn.

Her vil du lœre metoden Marte har brukt for å hjelpe hundrevis av familier oppnå sunnere søvn for sine små. Du vil lœre fem grunnleggende prinsipp som du enkelt kan ta med deg hjem og praktisere for å forbedre søvnmønster og søvnkvalitet i hjemmet.

Hvorfor er søvn viktig for babyer og småbarn?

I de første fem årene av livet er barns kroppssystemer fremdeles under utvikling og akkurat på samme måte som immunsystemet og fordøyelsessystemet trenger også søvnsystemene fokus i utviklingsprosessen. Hormonproduksjon er sårbar og kan støttes med enkel og grunnleggende kunnskap. Med den riktige støtten kan vi hjelpe barna våre legge et grunnlag for livstid.

Det er også viktig for foreldre å ha mulighet til å ha god søvnhygiene i småbarnstiden, spesielt for mødre i barseltiden hvor kroppen krever riktig nœring for å kunne lege.

Å slite med søvn er en av de vanligste grunnene til en tøff barsel og småbarnstid, det er viktig å vite at du ikke er alene.

Martes filosofi og intensjon med The Harmony Method er at hun vil lœre kvinner viktigheten med å nœre seg selv og be om hjelp, samt lœre grunnleggende prinsipp for å bedre søvn slik at mor kan ha det bra.

                                                                     Hvis mor har det bra, har barnet det bra.

Kom å få en kopp med noe varmt i, føl felleskap, lœr om søvn og bli nœret på workshop hos Spireklinikken!

Varmt velkommen i Sjøparken lørdag 14.Januar 2023 kl 10-12.

Investering: 450kr

Billetter

  • Sunn Søvn Workshop

    kr 450,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

Cafe.png
bottom of page