Osteopati

Hva skjer hos en Osteopat?

Kroppen repareres på egenhånd, med litt hjelp.

Første gang du kommer til meg snakker vi mye om livet og opplevelsene dine, for å finne roten til plagene. Deretter forklarer jeg nøye hvordan kroppen fungerer og er opptatt av at pasienten skal forstå så mye som mulig om hva som skjer i egen kropp, og hvorfor det kan skje. Jeg tror hele nøkkelen i en behandling er at pasienten er delaktig i prosessen og at de selv får en bevissthet rundt egen kropp og helse. Jeg jobber mye med nervesystem, bindevev og organstrukturer i mageområdet, for å hjelpe kroppen til å "roe seg ned" og at kroppen da får mulighet til å begynne å reparere på egenhånd.

Bestill time idag!

Førstegangskonsultasjon (60-90 min)

KR. 870,-

Oppfølgende time (45 min)

KR. 750,-

NB: 24 timers avbestillingsfrist 

91 31 38 68

En osteopat fokuserer på å se sammenhenger i hele kroppen for å finne årsaken til pasientens plager. 

Osteopati har en trygg og skånsom tilnærming og bruker et bredt spekter av manuelle teknikker- fra svært myke tøyninger/avspenning av vev, mobilisering, drenering til manipulering. 

 

Ofte oppsøkes osteopaten ved smerter i rygg, nakke, skulder, albue, håndledd, fot, kne, hofte og bekken. I tillegg kommer pasienter med forskjellige former for hodepine, idrettsskader, svimmelhet, puste- og fordøyelsesbesvær, svangerskapsrelaterte plager og andre former for bekkenbunnssmerter. 

Osteopater behandler pasienter i alle aldre.

Hva er osteopati?

"

Da jeg kom til Isabelle hadde jeg forsøkt å bli gravid i ca 8mnd. Etter én behandling hos henne ble jeg gravid samme kvelden.  Tusen takk Isabelle, du har forandret livet mitt. -Kvinne 33

Det er alfa omega å gå til deg, for å holde kroppen min i stand til å utføre timesvis med trening. - som Ostopat er du veldig dyktig og du kan temaet ditt. Samt at du har en lidenskap, og driver med det du gjør fordi du brenner for det. Og alt dette er med på å gjøre det å gå til deg som ostopat veldig bra

- Jente 17

Å gå til Isabelle som osteopat har hjulpet meg veldig mye med å slappe av. Skuldrene er senket på en ny måte og om ting ikke går sånn man hadde planlagt så er ikke det det verste.

- Jente 21

Gleder meg alltid til osteopat timene med deg! Det har hjulpet masse og gir meg veldig god energi - Jente 16

"

"

"

Spireklinikken kopi.png

©  Spireklinikken 2018