Osteopati

Hva skjer hos en Osteopat?

Kroppen repareres på egenhånd, med litt hjelp.

Første gang du kommer til meg snakker vi mye om livet og opplevelsene dine, for å finne roten til plagene. Deretter forklarer jeg nøye hvordan kroppen fungerer og er opptatt av at pasienten skal forstå så mye som mulig om hva som skjer i egen kropp, og hvorfor det kan skje. Jeg tror hele nøkkelen i en behandling er at pasienten er delaktig i prosessen og at de selv får en bevissthet rundt egen kropp og helse. Jeg jobber mye med nervesystem, bindevev og organstrukturer i mageområdet, for å hjelpe kroppen til å "roe seg ned" og at kroppen da får mulighet til å begynne å reparere på egenhånd.

Bestill time idag!

Førstegangskonsultasjon (60-90 min)

KR. 870,-

Oppfølgende time (45 min)

KR. 750,-

NB: 24 timers avbestillingsfrist 

91 31 38 68

En osteopat fokuserer på å se sammenhenger i hele kroppen for å finne årsaken til pasientens plager. 

Osteopati har en trygg og skånsom tilnærming og bruker et bredt spekter av manuelle teknikker- fra svært myke tøyninger/avspenning av vev, mobilisering, drenering til manipulering. 

 

Ofte oppsøkes osteopaten ved smerter i rygg, nakke, skulder, albue, håndledd, fot, kne, hofte og bekken. I tillegg kommer pasienter med forskjellige former for hodepine, idrettsskader, svimmelhet, puste- og fordøyelsesbesvær, svangerskapsrelaterte plager og andre former for bekkenbunnssmerter. 

Osteopater behandler pasienter i alle aldre.

Hva er osteopati?

"

"

"

"

Spireklinikken kopi.png

©  Spireklinikken 2018