top of page
_DSC3928_edited.jpg

Terapautisk Yoga

Denne timen passer for deg som har fysiske smerter/utfordringer fra skade, sykdom, operasjon. Eller for deg som er utbrent, utmattet (stress/ME). Du er også velkommen om kropp og sjel er sliten, av angst eller depresjon. Du inviteres til et rom med aksept for den du er og det du kommer med. 

Her er det rom for hele deg, en lavterskel yogatime uten musikk, alternativer til øvelser, og det er alltid lov å finne sine egne varianter, innta en hvilestilling, og det er frihet til å forlate klassen i stillhet- om det skulle føles overveldende en dag. Det er også mulighet for individuell oppfølging, enten på matta eller behandlingsbenken. 

Mange opplever stress og utmattelser i løpet av livet - både på grunn av noe akutt eller fordi livet tar på over en lengre periode. Uansett har vi behov for å bli møtt, sett og forstått. For mange kan det da være skummelt, vanskelig eller føles uoppnåelig ut å delta på en yogaklasse. I dette kursforløpet skal du lære kroppen din å kjenne, og alle kropper er velkomne! Enten du er erfaren, eller helt nybegynner vil du få muligheten til å bli bedre kjent med deg selv, din pust og din kropp. 

Du er varmt velkommen!

Oppstart: 8 ukers kurs - nye kurs kommer

Tid: nye kurs kommer

Investering: 2490,-

Terapeutisk Yoga 8 ukers kurs
Terapeutisk Yoga 8 ukers kurs
18. okt. 2022, 19:00
Stavern

Andre kurs

BA hipthrust.jpg
bodyart namaste.jpg
Vpose%20julia%2B%2B_edited.jpg
Gina universal.jpg
Cafe.png
bottom of page